Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Selostuksia tapahtumista

Grafiikkaa, risuviivaa, installaatioita -  näyttelyvierailu Ateneumiin Outi Heiskasen näyttelyyn 9.11.2021.

Akateemikko Outi Heiskanen (s.1937) on yksi Suomen menestyneimmistä ja tunnetuimmista taiteilijoista. Hän on taidegraafikkona virtuoosi, mutta myös sääntöjä ja rajoja rikkova kokeilija.
Kokemamme näyttely havainnollisti miten monia uusia polkuja Outi Heiskanen on avannut taiteen kentällä. Esillä oli grafiikkaa, piirustuksia, maalauksia ja installaatioita sekä performanssien taltiointeja  yli 50 vuoden ajalta. Näyttelyn teokset dokumentoivat elettyä elämään ja Outi Heiskasen elämäntarinaa.
Kirsti Nieminen
_____________________________________________________________________

Tarja Haapala                                                                                                            4.12.2021

HASO ry

Teematiistaissa 2.11.2021 kuulimme Mieli ry:n hankkeesta ”Liikkuva mieli ikääntyessä”.

”Mielessäni olen jo merkityksellisellä matkalla.”

WHO:n eli maailman terveysjärjestön määritelmä mielenterveydestä kuuluu seuraavasti:

Mielenterveys on hyvinvoinnin tila, jossa ihminen pystyy näkemään omat kykynsä ja selviytymään elämään kuuluvista haasteista sekä työskentelemään ja ottamaan osaa yhteisönsä toimintaan.

Projektinjohtaja Paula Noresvuo kertoi monipuolisesti ja materiaalein ikääntyvien mielenterveyden haasteista ja keinoista ylläpitää hyvinvointia. Materiaalia löytyy Mieli ry:n nettisivuilta. Voit lukea harjoituksista ja tulostaa tai tallentaa työkirjoja omalle koneellesi omaan käyttöösi maksutta.

Www.mieli.fi

https://mieli.fi/mieli-ry/hankkeet/liikkuva-mieli-ikaantyessa-hanke-kannustaa-ikaihmisia-liikkeelle/