Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tapahtumakalenteri

-

Tiistai 24.5.2022

Tutustuminen Finnlinesin rahtilaivaan24.5.2022 - Vuosaari, Hansaterminaali

Tällä laivaretkellä ei meritauti yllätä!

HASO järjestää Kristina Cruises Oy:n kanssa tutustumisvierailun Finnlinesin matkustajia ottavalle rahtilaivalle 24.5. klo 10.30 alkaen -13.30. Laivan tilojen esittelyn lisäksi Kristina esittelee Ropax-matkoja Saksaan sekä muita yhteismatkojaan. Tarjolla on runsas ja maukas brunch viineineen ja virvoitusjuomineen hintaan 22 €. Osallistujien kesken suoritetaan 2 hengen Hansaristeilyn ja tavarapalkintojen arvonta.

Ryhmä jäseniämme osallistui Ropax-risteilyyn ja Berliinin vierailuun v.2017. Ohjelma täysihoitoineen ja retkineen oli onnistunut. Nyt voisimme kenties uusia risteilyn esimerkiksi Hampuriin / Bremeniin tai muualle, syksyllä tai keväällä.

Ilmoittautumiset 16.5. mennessä Liisa Fräkille, liisa.fraki@gmail.com tai puh. +358 40 7016107, miel. tekstiviestillä. Ilmoittautumismaksu 22€. Kaverin saa mieluusti ottaa mukaan!

Ostamalla vierailun verkkokaupastamme, annat luvan Kristina Yhteismatkojen sähköiseen markkinointiin sekä 4 kertaa vuodessa ilmestyvän asiakaslehden postitukseen.

Hansaterminaaliin pääsee metrolla Vuosaareen ja siitä heti uloskäynnin läheltä bussipysäkille 15 ja bussi 90 vie Hansaterminaaliin. Aikaa kannattaa varata lähes tunti Rautatientorilta laskien.

Tervetuloa makustelemaan uusia matkoja!

Kristina Cruisesin kutsukirje lounaalle

Tiistai 7.6.2022

Laila Pullisen veistospuisto ja kotimuseo ti 7.6.2022 klo 13.007.6.2022 - Laila Pullisen veistospuisto Sotungintie 4, Vantaa

Laila Pullisen veistospuisto ja kotimuseo ti 7.6.2022 klo 13.00

Opastettu vierailu Laila Pullisen uniikissa veistospuistossa ja kuvanveistäjän kotimuseossa tunnelmallisessa Nissbackan kartanomiljöössä.

Osoite: Nissbackan kartano, Sotungintie 4, Vantaa

Tapaamme Nissbackan kartanon pihalla viimeistään klo 13, mutta tule paikalle mielellään jo hiukan ennen, että opastus pääsee alkamaan ajoissa.

Pääsymaksu on 12 €/hlö, joka maksetaan paikan päällä. Maksutavat: käteinen, maksukortti, Museokortti.

Yhdistys maksaa opastuksen. Ryhmän koko on max 30 osallistujaa.

Ilmoittaudu  tästä linkistä viimeistään pe 27.5.

Yhteyshenkilö: Sirkka Kortetjärvi-Nurmi, sirkka.kortetjarvi@gmail.com

Pukeuduthan sään mukaan; kävelemme paljon ulkona veistospuistossa. Kesäkahvilan aukiolo on epävarmaa, koska museo ja veistospuisto ovat avoinna kaikille näyttelyvieraille vain to–su.

Liikenneyhteydet

Autolla, pysäköintipaikka Luotikuja 1. Kävelytie kartanoon lähtee Hakunilan urheilupuiston parkkipaikalta.

Bussilla 717 Helsingin rautatieasema > Tikkurilan asema, Tikkurilan asema > Helsingin rautatieasema, pysäkki Sotungintie; ks. https://reittiopas.hsl.fi/etusivu?locale=fi